Obilježavanjem Svjetskog dana hrane učenike se potiče na očuvanje kulturne baštine, ukazivanje na važnost rada, poštivanje hrane te osvješćivanje o problemima ( i predlaganjem rješenja problema) prisutnim u svijetu: neravnomjernoj raspodjeli hrane i siromaštvu, bacanju hrane, važnosti očuvana biološke raznolikosti…
Izložbom likovnih radova i glazbeno – scenskim nastupom učenika 3.b i 4.a razreda, osmišljenim na izvannastavnoj aktivnosti Etnoart ( voditeljice aktivnosti i projekta: Andrea Kager, mag.prim.educ. i Ana Prohaska Žnidarić, mag.prim.educ.) obilježen je u srijedu, 11.10.2023. u našoj školi Svjetski dan hrane.
Učenici sedmog razreda pripremili su kruh u obliku slova I.G.K. Kruh je pripremljen tijekom predmetnog projekta „ Može li se od kilograma brašna dobiti kilogram kruha“ , voditeljica projekta: Semira Katarina Barković, prof.
Priredbu su s veseljem pratili učenici razredne nastave.
Uživali smo zajedno u jesenskoj svečanosti koja je ovih dana prisutna i u svakoj učionici razredne nastave kroz osmišljene aktivnosti za učenike.
Zahvaljujemo učenicima i roditeljima na prikupljenim jesenskim plodovima i zajedničkoj pripremi peciva, kruha…
Fotografije pogledajte u privitku.
